Η ιστορία μας

Η ιστορία του κοσμήματος ΓΚΟΥΝΤΑΣ ξεκινά τη δεκαετία του 1950 όταν ο Χαράλαμπος Γκούντας πηγαίνει, οκτώ χρόνων παιδί, να μάθει την τέχνη της χρυσοχοΐας στο εργαστήριοτου Μανιτάκη στη Θεσσαλονίκη. Με πολύ μεράκι και όρεξη κατορθώνει να γίνει ένας από τους καλύτερους τεχνίτες της Ελλάδος, σύμφωνα με κριτικές της εποχής. Αργότερα το 1964-65 ιδρύει το δικό του εργαστήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Συγγρού.
 
 Το 1980, δίπλα στον πατέρα του, ο Χρήστος Γκούντας μαθαίνει όλα τα μυστικά της τέχνης του χειροποίητου κοσμήματος. Κατασκευάζει μοναδικά και ξεχωριστά κοσμήματα και καταφέρνει να δώσει μία νέα πνοή στην επιχείρηση. εισάγοντας νέες τάσεις. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί οίκοι κοσμημάτων της Ελλάδος και του εξωτερικού προσπάθησαν να αντιγράψουν τα σχέδια και τις τεχνοτροπίες των κοσμημάτων «Γκούντας».
 
Το 1985 ξεκινά το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βενιζέλου 35. Σε ένα σύγχρονο χώρο, μπορούν οι πελάτες μας να θαυμάσουν τις δημιουργίες και να αγοράσουν κατευθείαν από τον κατασκευαστή τα κοσμήματά τους. 
 
Αντιλαμβανόμενοι πλέον τις ανάγκες της εποχής μας αποφασίσαμε να εκσυγχρονίσουμε το κατάστημά μας, θέλοντας να φτάσουμε σε κάθε ελληνικό σπίτι, σε κάθε ελληνική γωνιά. Έτσι με την εμπειρία στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα μας www.kosmima365.gr, πιστεύοντας ότι ο κάθε φίλος και πελάτης μας θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει και να αγοράσει ότι επιθυμεί από την τεράστια συλλογή μας. Είμαστε στη διάθεση των φίλων μας με φιλική εξυπηρέτηση και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.